AKTUELNO

Miljana i Marija Kulić skočile u odbranu.

Kada su se zadrugari vratili iz kupovine nastala je prava pometnja u Beloj kući. Kako su ove nedelje imali oskudniji budžet, ali i ograničeno vreme za kupovinu namirnica, ukućani nisu stigli da donesu sve potrepštine.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su se pojavili na vratima Bele kuće, navirala su pitanja sa svih strana da li je sve kupljeno, a onda su nastale prve svađe i suze. Naime, Snežana Ilić je bila nezadovoljna što nije dobila cigarete, a pritom nije joj vraćen ni novac.

Dobio si spisak na kapiji i 2000 dinara. Gde su meni cigarete, mogu li da ih dobijem? - Zahtevala je Snežana.
Ja ništa nisam uzeo, kakav spisak? Ljudi, stoko! Uzeo sam 20 supa i makarona. Ja ništa sebi nisam kupio. Daću ti pare, šta ti je - branio se Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Snežana ostala i bez budžeta, ali i namirnica, u njoj je proradio bes, pa je zaplakala, a Miljana i Marija Kulić su stale u njenu odbranu, pa u duetu napale Tomovića.

Tebi je dala na kapiji, što ne poštuješ stariju ženu. Ološu jedan. Šta će žena sada da jede?
Ku*vo jedna. Mrš bre ološi jedni. Narkoman ti dete napravio - Vređao je Tomović Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zadrugari u KLINČU sa Snežanom: DRSKI STE, SAMOŽIVI I POTCENJUJETE NAS, a onda ju je Subotićka OPTUŽILA: VOLITE TUĐE MUŽEVE! (VIDEO)

Svađa se nastavila i u spavaćoj sobi, a kako su izgledali ovi trenuci nakon povratka iz kupovine pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'