AKTUELNO

Rekla je sve što joj je bilo na duši.

Mlada blogerka Luna Đogani i dalje privlači veliku pažnju javnosti, a u najgledanijem rijalitiju je još uvek aktuelna tema ljubavni trougao koji je činila ona zajedno sa Slobodanom Radanovićem i Kristinom Kockar.

Iako je trenutno okružena svakojakim situacijama koje se dešavaju u Beloj kući, ona se na to ne obazire, a Drvo mudrosti ju je pozvalo da je upita zašto je nervorzna i neraspoložena od ranog jutra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iznervirala sam se, stalno mi kradu hranu. Delim hranu sa Adamom, ja ne znam šta više da radim. Svake nedelje kupim nešto i svaki put meni te hrane nema. Ja nikome ništa ukrala nisam i ne mogu da verujem...ne kapiram, znaju da je moja kesa i čuju da kukam što sam potrošila. Ne želim ni na koga da sumnjam, da se ne bih ogrešila - rekla je Luna.

Đoganijevoj nimalo nije bilo lako kada je ''Zadrugu 1'' napustila sa etiketom najpoznatije ljubavnice u regionu, a sama pomisao na to je i dan danas rasplače. Ona je Drvcetu otkrila koliko je muče sve nedaće kroz koje prolazi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danima nisam okej, u pms-u sam, imam problem sa hormonima. Pod nekim sam stresom, 1001 pitanje mi je u glavi. Nataša i ja smo počele da pričao o porodici i to je moja slaba tačka. Muči me nešto iz spoljašnjeg sveta dok sam bila kod kuće. Ta nepravda koja se meni desila, ceo svet mi se promenio i srušio. Zato sam sad ovde, došla sam da se izborim sa tim. Vezana sam za porodicu i boli me sve, oni ovo nisu zaslužili. Pokušavam da ignorišem celu priču, neću ni Slobu više da pominjem, ali ljudi ne mogu da shvate da je ovo najbolnija priča u mom životu. Sve je jako uticalo na mene, zato št sam ja osoba koja ne da na svoju porodicu i borim se za nešto što je moje. Ja sam dovzolila zbog toga što sam se zaljubila u osobu koja nikad ništa nije rekla lepo o meni. Mnogo sam besna i ljuta kad pričam o tome, ne znam do kad ću biti budala i da pričam o njemu i da ga dižem u nebesa. Ja bih mnogo toga imala da kažem o njemu, ali ja nisam takva osoba. Kao krpu me je bacio, to je moj problem u glavi. Nikad me nije zaštitio, sve je uradio da se ja upravo osećam ovako! Kao kera me je ostavio i oprao se od mene! Zbog njega sam postala to što sam postala, najpoznatija ljubavnica! Ja sam došla opet ovde i moram da se mučim i da se svađam, jer sam bila sa oženjenim muškarcem, a obećao je da će da me brani! - rekla je Luna dok je jecala od plača.

Drvo je pomno pratilo šta Luna govori, a onda ju je samo upitalo da kaže šta konkretno misli o njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Problem je što su srce i razum pomešani. Ja njega mnogo volim, imala sam sve u njemu, ali moj razum je svestan da on nije za mene i da me mnogo povredio. Kakvi god da su moji roditelji, oni su ga branili kao svoje dete. Nikad se nije udostojio da pozove i da se zahvali i da kaže nešto lepo. Ja sam ta koja je ispoštovala sve. Kako 21.juna možeš da ne voliš osobu sa kojom si bio 8 meseci?! Ja sam osoba koja je željna ljubavi, sve sam imala sa njim i ne zaboravljam kad me je kupao i hranio. Ne znam šta mislim o njemu, ne poznajem ga!

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'