AKTUELNO

Zajedno brinu o sinu.

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Dara Bubamara, ponosna je mama osnovca Konstantina Kesića. Ona je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila kako vaspitava svog naslednika.

Foto: TvPink Printscreen

Kosta je super, on je kao i mama, multimedijalna ličnost. Dobar je fudbaler, dobro uči i školu, priča francuski, engleski, svira klavir. Ali često tako kad se vraćamo iz škole, on imitira nekoga, ja padam od smeha, stvarno je jako talentovan. Mamin sin, pametan, mama ga uči da bude hrabar, da se bori kroz život, da ništa nije lako - rekla je Dara.

Bubamara se dotakla i svog bivšeg supruga, Milana Kesića, za koga ima samo reči hvale.

Milan i ja zaista vodimo računa o njegovom odrastanju, brinemo se o njemu zajedno. On sluša i tatu i mamu - rekla je pevačica i dodala da sa bivšim suprugom ima fantastičan odnos:

Foto: TvPink Printscreen

Mi kao da smo u braku, samo što, eto. Fantasnično funkcionišemo i ja sam stvarno ponosna što imam dete sa takvim čovekom. Kosta ponekad kaže "Jao, šta će tata reći", ju nekog se boji. Mene doživljava kao drugaricu, kaže "Mama što si tako luda, kao da si mi drugarica, ne ove stroge mame". Ali ja idem na finjaka, zato što mene tata nikad nije tukao, vikao na mene, kao ni majka, i bila sam jako mirna devojčica - istakla je Dara.

Pevačica je objasnila i da njen naslednik već ima dosta simpatija, ali i da je on veoma simpatičan devojčicama iz škole koje ga opsedaju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVALE FOTKE! Ovo je Dorotein stariji dečko oko kojeg su se ona i Mina pokačile na KRV I NOŽ?! (FOTO)

Samo mi kaže "Sviđa mi se ova! Mama, šta je ovo, napadaju me ove devojke. Danas mi rekla jedna drugarica u školi - Ala si dobar", tako da mislim da će rano da krene - navela je Bubamara.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Dara Bubamara

#Premijera

'