AKTUELNO

Pevačica i njen suprug ne kriju da bi voleli još naslednika.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Seka Aleksić, oduvek je bila poznata kao neko ko nema dlake na jeziku.

Tako je i ovoga puta ona iskreno progovorila o svojim kolegama koji koriste autotjun, što nije njen stil.

Postoje kolege koje misle da treba da prate trendove i menjaju svoj stil, ali ja nisam jedna od njih. Ja diktiram svoj trend, narodnjak sam i nemam šta tu da menjam. U aprilu mi izlazi novi album, ali ne mislim da ja, recimo, mogu da sarađujem sa Džalom i Bubom. Svaka čast njima, vrlo su talentovani, pune klubove gde god da nastupaju, ali ja ne pronalazim sebe u tom stilu. Morate da pitate ljude koji idu na te koncerte, svedene na autotjun, šta im je tamo zanimljivo, ja stvarno ne znam - rekla je Aleksićeva.

Pevačica već godinama uživa u skladnom braku sa izabranikom Veljkom Piljikićem, sa kojim ima sina Jakova. Ipak, Seka ne krije da bi ona i Veljko želeli da imaju još dece, ali sve to prepuštaju Božijoj volji.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČALO SE DA SU BILI U VEZI, A SADA MU ONA KUMUJE NA SVADBI! Milica Todorović zamalo da se uspava za venčanje Stevana Anđelkovića! (FOTO)

Moramo da pitamo Boga da li ćemo imati još dece. Veljko i ja bismo to voleli i svejedno nam je da li će biti dečak ili devojčica - istakla je popularna pevačica.

Pink.rs

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'