AKTUELNO

Žao mu je zbog materijala koji je imao na svom telefonu.

Popularni folk pevač Šako Polumenta nedavno se na nastupu u Leskovcu našao u neprijatnoj situaciji kada mu je ukraden mobilni telefon. Naime, njemu se dogodila ista situacija i prošle godine u Švedskoj, a kako pevač kaže, on je sada kupio ''legalan'' telefon, a poručuje da će za krađu njegovog telefona neko morati da odgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Normalno je da spustiš telefon pored, na stolu di-džeja. Moj bend i ja smo tu, spustim telefon, kad je dobra energija uzmem i snimim njih i sebe i onda naravno to koristim u marketinške svrhe. Nekoliko puta su me vraćali na bis i odjednom je obezbeđenje samo pustilo publiku da se slika sa mnom. Dok sam ja došao do stola, telefona nije bilo - rekao je Šako i dodao:

- U svakom slučaju ja sam se i od toga zaštitio. Kupio sam legalan telefon u šopu za telefone, ima svoj ID kod i tako dalje. Neko će morati da odgovara zbog tih stvar. Možda je bilo bolje da sam ćutao i možda bi bio ulovljen taj koji je ukrao telefon. Sada sam svakako zaštitio lozinkom i pokretom prsta svoj telefon, a žao mi je samo zbog tih pesama koje sam snimao. Pola albuma mi je tu i nešto što sam kreativno hteo da iskoristim za moje pesme - rekao je folker u emisiji ''Ekskluzivno''.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NA SUDU ZBOG STANA! Darko Lazić okrenuo novi list, odlučio da udari Anu tamo gde će je najviše zaboleti!

O čemu je Šako još govorio u emisiji ''Ekskluzivno'' saznajte u nastavku:

Autor: M. K.

#Premijera

#pevač

#Šako Polumenta

'