AKTUELNO

Ljubav je kratko trajala.

Marijana Zonjić i Adam Đogani pokazali su simpatije jedno prema drugome. Međutim, u toku noći je nastala velika svađa između njih dvoje zato što su zadrugari premestili Marijaninu posteljinu u Adamov krevet.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona je odbila da spava sa njim, te je pokupila svoje stvari i otišla u dnevnu sobu. Za njom je odmah došao Đogani, pa su započeli raspravu.

Rekla sam ti da ne želim da to bude tak tako i ne želim da prelazim iz jednog u drugi krevet. Posle svega što mi se desilo neću to. Samo me pusti večeras. Hoću da budem sama. Bez pitanja su to uradili, neću tako - rekla je Zonjićeva.
Nećeš da budeš sama. Nemoj da jedeš go*na. Je l' si svesna koliko si izgubila. Što radiš sve ovo - pitao je Adam.

Foto: Rijaliti Zadruga

Samo sam htela da spavam na svom mestu - bila je nervozna plavuša.
Šta? Nije bilo po tvojoj igri? Objasni mi. Šta ti je u planu, očigledno imaš neki plan u kom si se upetljala. Ne znam šta ti je to trebalo - uporno je pitao Adam.

Đogani je zatim počeo da se priseća onoga što mu je Marijana pričala u toku dana, te je shvatio da je sve deo njenog plana.

Neću da spavaš pored mene - odbrusila je Zonjićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

Neću ni ja više da spavam pored tebe. Hteo sam samo da vidim kako ćeš da reaguješ. A video sam da si jako pokvarena. Rekao sam ti šta sam čuo i ti si mi predložila da ti i ja planiramo neku fejk scenu. Neću da te pustim hoću da mi objasniš - nastavio je Đogani.

Marijana je naglasila da jedina osoba pored koje želi trenutno da provede noć jeste Darija Stević, ali Adam u to nije poverovao.

Nije fejk scena samo sam htela da spavam pored Darije - rekla je Marijana.
Da, da, vidim. Baš si pored Darije spavala od početka. Hajde ustani i reci mi šta si htela od mene? Ne znači da ćemo se je*ati retarde jedan retardirani - besneo je on.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NJOJ NIJE MOGAO DA ODOLI! Lazar priznao osećanja prema Luni, ali kada se ona PRIBILA UZ NJEGA, totalno odlepio! (VIDEO)

Ti i ja nismo u vezi, što bi ti spavao pored mene - bila je zbunjena plavuša.
Znači sa Savom si bila u vezi - pitao je Adam i presekao je, na šta mu je ona odbrusila da se odmah skloni od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam! Hoću da me ostavite na miru i ti i Sava i Lazar, pa drugome određujte ko će gde da spava. Ne želim da budem sa tobom. Meni treba vremena ne možeš da uđeš u moj krevet tek tako - sasekla ga je Marijana.

Ipak, posle duže rasprave njih dvoje su se poljubili, a zatim i nežno mazili u dnevnoj sobi, međutim, Zonjićeva se nije vratila u spavaću sobu. Kako je sve izgledalo možete pogledati u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'