AKTUELNO

Bivša zadrugarka skrhana bolom.

Ani Korać je u toku protekle noći preminuo otac Mićko Korać usled inferkta. Mićko nije bio bolestan i ova tužna vest potresla je sve Anine prijatelje i poznanike.

Foto: Pink.rs

Bivša zadrugarka je skrhana bolom, a neizmernu podršku su joj odmah pružili njeni bivši cimeri iz "Zadruge", Milan Milošević, Kristina Kockar, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković.

Kako je Milošević rekao za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, Ana je celu noć provela kraj oca u bolnici u Ivanjici, ali on nije izdržao.

Koraćeva je sada poslala poslednju poruku svom ocu na društvenoj mreži Instagram, a njene reči rasplakale su sve koji su je videli.

Tata, rekao si da me nikad nećeš ostaviti... Zašto si me slagao? Mislim da ću ovu bol jedino preživeti uz vas - napisala je Ana i označila svoje prijatelje, među kojima i Soraju Vučelić.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Razmišljala je da sebi oduzme život: Slađa Alegro je preživela teške životne trenutke, a sada je najsrećnija žena na svetu! (FOTO)

Bivša zadrugarke je dobila ogromnu podršku i reči utehe od svih svojih prijatelja, koji svim srcem žele da ona što pre preboli ovaj tužni period u njenom životu.

R. L.

#Ana Korać

'