AKTUELNO

Njene objave na društvenim mrežama šokiraju auditorijum.

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, ovih dana našla se na meti napada korisnika društvenih mreža, nakon što se na internetu pojavio lažan profil sa njenim imenom. Naime, nakon što je na društvenim mrežama osvanuo ovaj profil, koji se na "duhovit" način bavi životom ove pevačice, pevačica se našla na meti brojnih kritika, budući da mnogi korisnici društvenih mreža ovaj profil nisu shvatili kao parodiju, već su i dalje sigurni da su simpatični opisi uz njene fotografije zapravo njene reči.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Na ovom profilu Dijana se navodno hvali svojim luksuznim životom, brendiranom garderobom i putovanjima, dok ujedno tvrdi kako "nije sve u materijalnim stvarima", te da je "skromnost vrlina".

Pozvali smo Dijanu kako bi nam prokomentarisala ovu situaciju, koja joj je, kako kaže, izazvala brojne neprijatnosti.

Pošto ne provodim mnogo vremena u Srbiji, prijatelji su me obavestili šta se dešava i da je neko napravio moj lažan profil i zloupotrebio moje ime i brend. Zaista ne mogu da verujem na šta su ljudi spremni, očigledno im smeta moj uspeh u svetu. Moji menadžeri će ih svakako prijaviti policiji, jer ne želim takve neprijatnosti u budućnosti - istakla je Didi

M. S.

#Dijana Janković

'