AKTUELNO

Početkom februara na svet stiže naslednik!

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić u februaru sledeće godine postaće roditelji. Ovaj bračni par uskoro odlazi u Ameriku, gde će glumica održavati trudnoću, a tamo planira i da se porodi. Jelisaveta od svadbe nije raspoložena puno da govori o svom privatnom životu, osim što često ističe da je srećna.

Foto: Tanjug

Jelisaveta bi trebalo da se porodi početkom februara, a budući roditelji su nedavno saznali da čekaju dečaka.

PROČITAJTE: ONA NE TRPI OVO, HOĆE DA BUDE U CENTRU PAŽNJE: Stanija otvoreno pričala sa Adamom o Luni, zadrugar TEŠKA SRCA priznao: ZNAM DA JE VEŠTAČKO! (VIDEO)

Kada je saznala da je trudna, Jelisaveta je ovu vest prvo javila suprugu Milošu, koji je tada bio na putu. Oni nisu želeli da šire ovu informaciju dok ne budu sigurni da je sve u najboljem redu, pa su lepe vesti rekli samo najbližim članovima porodice. Jelisaveta je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a nedavno je na lekarskom pregledu saznala da čeka dečaka. Kada su čuli pol deteta, ni Teo ni Jelisaveta nisu mogli da sakriju sreću - rekao je izvor.

Kako dodaje izvor Jelisaveta i Miloš su završili sve obaveze koje su imali u Beogradu i sada su spremni za nastavak života u Americi gde će živeti u narednom periodu.

Ako sve bude išlo po njihovom planu, ona će tamo održavati trudnoću, ali će se i poroditi u Americi - dodao je izvor.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'