AKTUELNO

Nije znao šta da joj odgovori.

U Beloj kući je nastao totalni haos kada je ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša za potrčke izabrao Miljanu Arsić i Jovicu Putniković. To je izazvalo burne reakcije kod Mine Vrbaški, a ni Miljaninoj sestri nimalo nije bilo svejedno što će se na nedelju dana razdvojiti.

Međutim, Vrbaški je pokušavala da ignoriše činjenicu da će njen dečko spavati pored osobe za koju je izjavio da mu se sviđa, pa je u pabu započela raspravu i tom prilikom mu izgovorila sve što joj je bilo na duši.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je proradila samo sujeta, ja nisam ljubomorna! Ispadaš majmunčina napolje! Glavu ti dajem, otići ćeš kući odavde, ja ti garantujem! Ti nisi za ovo i ne znaš da se ponašaš prema ženama. Idi poljubi je, ajde, nađi je i teši je! Hoćeš ja da idem sa tobom? Sad ću ja da se igram sa tobom, pa ne znaš šta ću sad da ti radim. Kajaćeš se zbog ovoga, veruj mi. Lažeš sebe, a onda mene. Ja o Igoru ne razmišljam više! - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li ti kapiraš šta je meni smetalo? Sram te bilo! Sve sam uradio da budemo zajedno - rekao je Jovica.

Zadrugar nije mogao da je sluša, ali se nije ni potrudio da joj argumentovano uzvrati. Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'