AKTUELNO

Smeta joj kada se druži sa ostalim zadrugarima.

Večeras će jedan od zadrugara napustiti velelepno imanje ''Zadruge 2''. U susret tom trenutku, voditelj Ognjen Amidžić je intervjuisao nekoliko zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Burno veče je pred nama, a o tome svedoči rasprava Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, koji se žali na način na koji Aleksandra njemu brani da provodi slobodno vreme sa ostalim zadrugarima.

Je l' mogu ja tebi da kažem ono što mi se ne sviđa, ja samo hoću da ti skrenem pažnju - rekla je Aleksandra na šta je David rekao:
Praviš već pet dana istu priču, stalno si nešto ljuta, ušao sam ovde da se zajebavam i da pričamo sa ostalim ljudima, sa onima koji mi odgovaraju ću da pričam. Ne mogu da izađem odavde i da tebe ostavim u rijalitiju - pričao je David jačim tonom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta fali ako te pitam gde si, sedela sam sa ljudima i pitali su se gde je David i onda sam pitala gde si. Nemam ja problem da se ti družiš sa njima - rekla je Aleksandra, ali ju je David žustro demantovao kada je rekao:
Previše si ljubomorna, ja ne dajem nikom nikakve nade niti se ponašam na taj način. To što pokušavaju da pričaju neke gluposti, nema veze sa vezom. Prekini da budeš ljubomorna toliko, neću ja nigde. Ko je 24 časa zalepljen zajedno, moraš da me pustiš, o čemu ti pričaš - rekao je David pravdajuči se, nakon čega je smirio Aleksandru.

Pogledajte kako je tekao razgovor između njih u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'