AKTUELNO

Imala je hrabrosti za ovo.

Aleksandra Subotić i David Dragojević privlače sve veću pažnju gledalaca, ali i ukućana koji svakodnevno svedoče njihovim svađama i raspravama.

Iako mnogi smatraju da njih dvoje nemaju razloga da kvare svoju idiličnu vezu, ipak postoji nešto što polako, ali sigurno počinje da remeti njihov život pred kamerama.

Naime, Subotićka sve češće ispoljava nezadovoljstvo koje oseća, a sve zbog toga što David nije u mogućnosti da joj ispunjava želje i čini stvari koje su protiv njegove volje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je zadrugar od samog početka isticao da ne želi da upražnjava seks pred ostalim takmičarima, on je počeo i da je ignoriše svaki put kada mu Aleksandra predloži da je ipak vreme za to. Ona mu je zbog toga mnogo zamerila, a u toku dana je i udarila na njegovu muškost.

Međutim, Aleksandra je u toku dana iskoristila priliku da mu napiše pismo, misleći da produkcija neće uočiti njen pokušaj da mu na taj način iskaže koliko joj teško pada njegovo odbijanje.

Foto: Pink.rs

Nervira me milion stvari. Ti ne znaš kako je to kad ti neko uvek nešto neće, za*ebava ili ga smaraš. Zamisli kako je meni kad hoću da legnem pored tebe, a ti mi kažeš 'smaraš', a onda ja sednem i razmislim kako to gleda još milion onih što su bili protiv naše veze i likuje. Kako to ružno izgleda, koliko smo se borili i sve, sad je sve nekako u ku*cu, a sada smo prvi put mimo svih njih i treba da uživamo - napisala je u pismu Aleksandra.

Foto: Pink.rs

Kako će se dalje razvijati situacija između njih dvoje ostaje da vidimo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'