AKTUELNO

Đoganijeva je ostala bez teksta.

Svi zadrugari su se u toku dana pripremali za pitanja novinara, s obzirom na to da su svesni da oni kao i milionski auditorijum koji ih gleda kraj malih ekrana prati svaki njihov korak.

U emisiji voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je svoje kolege koji su svim ukućanima priredili veče za pamćenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Među prvima im se obratila i novinarka koja je na noge podigla Lunu Đogani da bi je upitala zašto je Stanija Dobrojević tvrdila da su joj suze lažne?

Kada je Luna ishisterisala i plakala, mene je to potreslo. Ja razumem njenu situaciju, ali mi je prišla jedna osoba iz ''Zadruge 1'' da ona kad ne dobije dovoljno pažnje, da ona namerno napravi frku. Nije to bilo moje lično mišljenje - branila se Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu da priznam da ja jesam ''drama queen''. Ja ne volim da se foliram, na moju mamu sam. Što se tiče suza, ja mislim da to niko ne može da odglumi. Ne ide mi u prilog da plačem ni da se derem, moja porodica je prošla kroz pakao u prošloj sezoni. Ja sam to držala u sebi danima i morala sam to da izbacim iz sebe. Priča Stanija i Vlada i Luna me mnogo smara. Ja sam morala da puknem i da izbacim iz sebe što se te priče tiče. Ko može da pomisli da ja mogu lažno da plačem i da foliram on nije normalan i nije čovek - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva je otvoreno pričala o svojim emocijama, a šta je još prokomentarisala na ovu temu pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'