AKTUELNO

Sve su rešile u četiri oka.

Olja Bajrami danas je prekinula vezu sa Bojanom Gaćešom i to zbog toga što ga je Vladimir Tomović povezao sa Stanijom Dobrojević.

Zbog cele situacije, Stanija je pozvala Olju u dvorište kako bi sve razjasnile u četiri oka.

Šta si se utripovala? Dobila si njegovu pažnju. Ovo je glupost. On neće da ga tretiraš kao da je kuče na povocu - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ne nego mi je rekao "Vlada ti rekao da se spustiš, šta si se utripovala, šta si ti". Neću da od mene pravi majmuna. On misli da ja to radim jer je mlađi, ali ja to ne radim. Najbolje ja znam kakav je on. Pitala sam ga da mi objasni na koji način misli da sam se utripovala on mi je rekao "Ti si slučaj za posmatranje". Ja sa njim neću da imam ništa, ne doživljavam ga kao lošeg momka, ali to je to - objasnila je Olja.

Stanije je želela da sazna i zašto je pevačica promenila odnos prema njoj i više ne može da je pogleda u oči.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA PUCA OD ZLOBE: Gagi otkrio zbog čega je ona LJUBOMORNA NA LUNU, pa progovorio o ŠAMARIMA koje je dobila od njegove ćerke! (FOTO)

Videla sam da si promenila odnos prema meni od kad se to desilo. On sa mnom nema ništa a ti si se utripovala a sa bliznakinjom je bio, i ti si preko toga prešla. Ako me je gledao, gledao me je prva tri dana - navela je starleta.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ti nemaš veze sa tim, on je kriv za to. Shvatila sam da sam ušla srcem prema svima. Ušla sam ovde da pevam, povredila sam možde ljude napolje. Ja ne želim da se dešavaju budalaštine, i da neko ko meni daje pažnju da se povezuje sa drugim ženama. Nemaš ti veze sa tim, ženo - završila je Bajrami.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'