AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

Mladi pevač Nikola Bokun prethodne noći je bio na korak do ispadanja iz rijalitija "Zadruga" kada mu je Ognjen Nestorović saopštio da se spakuje i oprosti sa ostalim učesnicima.

Ipak, kada je to uradio, voditelj mu je otkrio da se Veliki šef našalio sa njim i da će ipak nastaviti svoje učešće u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Tim povodom, stupili smo u kontakt s Nikolinom majkom Svetlanom, koja redovno prati sva dešavanja i tvrdi da bi Nikola trebalo da se malo opusti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nam je priznala da joj je bilo žao što njen sin nije prisustvao sestrinom veselju, ali da su svi to prihvatili tako kako je.

- Bili smo spremi na to, tako je ispalo, datumi su se poklopili, nije ni on znao kad je potpisivao ugovor, oni su se venčali u maju, sad su pravili veselje. Biće još prilika -

Povodom sinoćnog događaja, kada se Nikola spakovao i oprostio sa ukućanima, Svetlana nam je ispričala da joj nije bilo nimalo prijatno što je njen sin ispao, jer se niej nadala preokretu i tome da će ostati.

- Jutros oko sedam sati kad sam videla sve mi je prošlo kroz glavu. Nisam videla ono posle da je to bilo šala. Ali dobro, i treba malo da ga prodrmaju. Treba mu malo da ukapira kako i šta treba, mnogo je tu ljudi. Vidim da ga vole i to mi je najbitnije - kaže Svetlana i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: PORNO-SNIMAK ZADRUGARKE ISPLIVAO U JAVNOST: Kad vidite šta sve radi neće vam biti dobro! (FOTO)

- Nije mi bilo svejedno, jer se nije pokazao, nije pokazao svoje prave vrednosti. On je i duhovit dečko, ali šta da se radi ako neko mora da ispadne. Pomislila sam da nije već zvao, gde je, šta je, ko je otišao po njega, a onda sam shvatila da je to ozbiljna produkcija, ne bi ga pustili usred noći ne znam gde - rekla nam je Svetlana, koja je tek kasnije shvatila da se radi o šali.

Autor: V. T.

#Nikola Bokun

#Slavica Bokun

'