AKTUELNO

Oni su se večeras posebno istakli.

Rijaliti "Zadruga 2" počeo je da se emituje pre više od nedelju dana, a već beleži rekordnu gledanost u Srbiji i regionu. Kao dokaz te gledanosti i uspeha jeste činjenica da je Veliki Šef već uzeo stvar u svoje ruke i organizovao niz specijalnih večeri. Između ostalih, ova noć je bila rezervisala za specijalnu emisiju ''Naših pet minuta'' u toku koje su zadrugari izvodili skečeve i na taj način pokazali javnosti svoju kreativnu stranu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon osam grupa u okviru kojih su se zadrugari podelili i publici predstavili ono za šta su se spremali četiri dana, došao je trenutak kada je voditelj Ognjen  Nestorović proglasio pobednika na osnovu glasova sa oficijalne stranice televizije Pink i portala Pink.rs.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pobednici ove večeri su zadrugari koji su nastupali su Mina Vrbaški, Nemanja Tošić, Jovica Putniković, Luna Đogani, Adam Đogani i Branislav Radonjić Brendon sa 75,7% glasova, što je ukupno 555,199 glasača! Oni su publici predstavili kako izgleda noćni život u Beogradu, što se zasigurno većini gledalaca svidelo.

Foto: TvPink Printscreen

Pobenička grupa je dobila 1000 dinara, a za 60 sekundi će moći da kupi sve što im je potrebno za boravak u Beloj kući.

Kako je izgledalo proglašenje pobednika specijalne emisije ''Naših pet minuta'' pogledajte u video snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić/I.Radulović.

#Rijaliti Zadruga

'