separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PONIZILA GA PRED SVIMA: Dorotea otkrila da je sa Damirom bila u kontaktu pre Zadruge, pa priznala: REKAO JE DA JE TUŽAN I DA GA SVI IGNORIŠU! (VIDEO)


Zadrugar nije znao šta da odgovori.


Dorotea Jovanović je u poslednja dva dana imala žestoke konflikte sa mnogim ukućanima, a među njima bio je i MC Damiro koji je odlučio da otkrije da je sa ukućankom i pre nego da postanu učesnici rijalitija bio u kontaktu.

Dorotea je zaljubljena u mene, mi smo pričali i pre Zadruge - rekao je Damiro.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka više nije mogla da ćuti, pa mu je sasula sve u lice.

Dotični i ja smo bili u kontaktu pre rijalitija. On je meni slao tekstualne poruke, na šta ja nisam odgovarala. Rekao je da je tužan i da ga svi ignorišu. Meni je bilo žao, mislila sam da je zbunjen, jer ulazi u rijaliti. Kada si došao ovde videla sam koji si ti folirant. Ti preko žaljenja hoćeš da dobiješ pažnju, jer si smor, negativan si! - kritikovala ga je Dorotea.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Da li sam ja tebe dirao? Sad da bi ti bila zadovoljna, pokrao sam te. Šta ćemo sad? - pitao je Damiro koga je ukućanka napala da joj je ukrao novac.

U svađu se umešala i Rebeka Popović koja je i te kako branila Doroteu, a kako se ova svađa završila pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti