AKTUELNO

Otvoriće se karte.

Rijaliti "Zadruga 2" polako, ali sigruno piše TV istoriju. Preko 50 učesnika je naselilo kneževinu sagrađenu za potrebe rijalitija. Među najaktuelnijim zadrugarkama su sigurno Luna Đogani i Mina Vrbaški, stare rijaliti učesnice, koje svojim postupcima ne prestaju da intrigiraju javnost.

Foto: Pink.rs

Po prvi put u novoj sezoni rijalitija "Zadruge 2", na televiziji Pink upravo se emituje emisija "Porodice zadrugara" u kojoj su gosti Minina mama, Ivana i Lunun otac, Gagi Đogani, a njihov domaćin je Milan Milošević.

Budući da je Mina u ovom rijaliti programu prevarila svog voljenog dečka Igora Terzića sa Jovicom Putnikovićem i to samo nakon 24 časa, Ivana će podeliti sa milionskim auditorijumom kako stoje stvari i kako se zbog toga oseća.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa druge strane Gagi će dati svoj komentar na ponašanje svoje mezimice koja danima unazad žali za Slobom Radanovićem, sa kojim je bila u emotivnoj vezi u prethodnoj sezoni "Zadruge"

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Ne propustite da čujete šta Ivana i Gagi imaju da kažu o svojim naslednicama i budite uz Televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs.

Pročitajte još: ONA NJEMU VEŠ U KOJEM JE PRVI PUT SPAVALA SA NJIM, ON NJOJ PARE: Nadežda se rešila svake uspomene na Mikija, njemu bilo neprijatno! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Gagi Đogani

#Ivana Vrbaški

'