AKTUELNO

Očekivala je više od njega.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da ukoliko im je potreban novac da mogu svoje privatne stvari založiti kako bi zauzvrat dobili određenu sumu. Ukoliko ne uspeju da sakupe do naredne nedelje dobijenu sumu, ono što su založili biće im zauvek oduzeto.

Brzinom munje su se svi uputili do zalagaonice gde ih je sačekao Miki Đuričić i njegova koleginica koji su "vagali" koliko su vredne sitnice koje su doneli zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević je došla u društvu svoje simpatije Vladimira Tomovića. Ona je želela da založi čipkasti donji veš. Sa Tomovićem je sklopila dogovor da joj pomogne da izvuče što veću sumu novca za to, ali on nije bio dobar saučesnik u njenoj nameri.

Naime, on nije učinio i založio se na pravi način kako je Stanija očekivala, pa ju je to pomalo iznerviralo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da ih uzmem za trista, a založiću svoj sat - rekao je Vladimir, što je iznerviralo Staniju.
Džaba sam birala duhovtog dečka, ništa od njega. Ovaj ništa ne zna. Evo ne trebaju mi pare. Doviđenja - otišla je besna Stanija.

U prvi mah njoj je Miki ponudio za gaćice 400 dinara, a ona nije za to želela da čuje, jer je bila jako vezana za iste, a onda je Đuričićeva koleginica predložila da može dobiti 1000 dinara, što je Dobrojevićevu oduševilo

Ovo je uradila žena ženi, a ti zajedno sa Mikijem kanal - prebacila je Stanija Vladimiru.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TAJ TVOJ MORAL PROSIPAJ TAMO GDE SI GA NAUČILA: Vladimir eksplodirao od besa i napao Doroteu, javno joj obećao da će je MALTRETIRATI (VIDEO)

Kako je prošlo trampovanje, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'