AKTUELNO

Milan Milošević ugostiće njihove najmilije u prvom izdanju emisije "Zadruga - Porodice zadrugara" u "Zadruzi 2".

Nova, druga sezona "Zadruge" počela je 6. septembra, a među stanovnicima impozantnog imaginarijuma Velikog šefa našle su se i prošlogodišnje učesnice Luna Đogani i Mina Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Luna je u "Zadrugu" ušla, činilo se, snažnija nego ikada, s osmehom na licu u nameri da milionima gledalaca posle svega što joj se izdešavalo u prvoj sezoni pokaže da je ona, zapravo, vedra, nasmejana, harizmatična devojka koja je uvek za druženje i smeh. Međutim, otkako se uselila u "Zadrugu", vratile su joj se emocije prema nikad prežaljenom Slobi Radanoviću, na koji je podseća svaki ćošak ogromnog imanja. Zbog Slobe je čak nekoliko puta do sada plakala, što je iznenadilo mnoge koji su smatrali da je Luna uspela da ga preboli i okrene novi list.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Mina Vrbaški je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka Igora Terzića. Iako je u prvoj sezoni bila u strastvenim i turbulentnim vezama sa Đeksonom i Tomom Panićem, Mina je nekoliko minuta pre nego što će se useliti u "Zadrugu" jasno i glasno rekla da voli svog dečka kojeg nipošto neće prevariti u rijalitiju, što joj se sa Jovicom Putnikovićem dogodilo posle samo 24 sata.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Minino ponašanje šokiralo je njenu majku Ivanu Vrbaški, koja se razočarala u svoju naslednicu, a o svemu tome će, između ostalog, govoriti večeras u specijalnoj emisiji "Zadruga - porodice zadrugara", koju će voditi Milan Milošević.

Foto: Pink.rs

On će, takođe, ugostiti i Luninog oca Gagija Đoganija, koji će uživo u emisiji Televizije Pink govoriti o Luninim emocijama, svemu onome što je govorila o Slobi, ali i o njenom druženju i svađama sa ostalim cimerima iz Bele kuće.

Foto: Pink.rs

Ne propustite još jedno uzbudljivo veče uživo na Pinku! Večeras, u studiju u Šimanovcima, Lunini i Minini roditelji otkriće Milanu Miloševiću sve ono što ste oduvek želeli da znate!

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Ivana Vrbaški

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'