AKTUELNO

Opsednut je njenom lepotom?

David Dragojević je istakao tokom jučerašnje večeri da mu se dopada Stanija Dobrojević i tom prilikom priznao da je sve to znala i njegova devojka Aleksandra Subotić. Zbog ovoga usledilo je sasvim očekivano pitanje gledalaca koji svakodnevno prate rijaliti "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

Rekao si da gotiviš Staniju i da ti se sviđa i rekao si Aleksandra zna, da li si mislio da ti se sviđa samo u prijateljskom smislu ili? Zašto si imao čudno ponašanje sinoć, primetili smo - glasilo je jedno od pitanja.
Ja sam oduvek rekao da ja nju poštujem, gotivim, i da je sjajna devojka i to sam rekao i Aleksandri, to ne krijem. Drago mi je što sam je upoznao ovde, to je moje mišljenje o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, jednog gledaoca je zanimalo da li on gaji neke emocije prema pevačici ili je to samo prijateljski odnos.

Ja sam znala da on oduvek gotivi Staniju, on je to meni pričao kada smo se upoznali. On je u jednom trenutku ušao na moj Instagram, pa pošto sam ja pratila Staniju i on je preko mog Instagrama pratio Staniju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikada nisam rekao da bih bio sa njom, ja nju poštujem, njen izgled, njene treninge - dodao je David.

Povodom ovoga svoj komentar dala je i Stanija, a da li će ovo uzdrmati Aleksandrinu i Davidovu vezu, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: FLERTUJE SA TRI MUŠKARCA?! Sava odmah SKOČIO DA ODBRANI Marijanu, a onda ih je Lepi Mića sve RASKRINKAO! (VIDEO)

Aleksandra je sve ovo iznela sa osmehom na licu, a kako je na sve ovo odragovala Stanija, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Stanija Dobrojević

'