AKTUELNO

Sutra bi im bila godišnjica veze!

Na kanalu TV Pink očekuje vas još jedno uzbudljivo veče koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naime, gost u studiju kod Dušice Jakovljević večeras od 22 časa biće Pinkova zvezda i učesnik prve sezone rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović.

Foto: Televizija Pink

Sloba je spreman da gledaocima ružičaste televizije otkrije sve što do sada nije u emisiji ''Zadruga Specijal'', a javnost će imati priliku da uživo i iz prve ruke čuje šta posle svega on ima da kaže i o aktuelnoj učesnici ''Zadruge 2'' i svojoj bivšoj devojci Luni Đogani koja je danas priznala da ga još nije prebolela, ali i da je on njena najveća ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali to nije sve! Nakon intervjua sa Slobom očekuju vas mnogobrojna iznenađenja na TV Pink jer slede pitanja gledalaca, a nema sumnje da će javnost ovom prilikom saznati mnogobrojne pikanterije, kako iz Bele kuće, tako i iz života aktuelnih učesnika druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''.

Foto: Pixabay, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LETELO NA SVE STRANE: Zadrugari završili umazani penom i smokijem, a onda im se obratio VELIKI ŠEF!

I večeras od 22 časa budite uz program TV Pink jer vas očekuje emisija ''Zadruga Specijal'' sa Slobom Radanovićem, a nakon toga i pitanja gledalaca.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - Pitanja gledalaca

'