AKTUELNO

Vesela igra.

Veliki šef je danas sa stanare svog Imaginarijuma imao veoma zanimljiv zadatak. O pravilima igre ukućani su obavešteni kroz pismo koje je stiglo, a isto je čitala Olja Bajrami, koja je trenutno vođa.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je za još jednu igru u vašem gradu. Pre svega, napravićete podelu u osam grupa od po šest ukućana tako što će vođa izvlačiti papiriće iz činije. Svaka grupa od po šest takmičara će odabrati troje iz grupe kojima će lice biti namazano penom za brijanje.

Foto: RTV Pink

Troje iz ekipe koji nemaju penu na licu će smokijem gađati one koji su namazani. Nakon isteka vremena neko od takmičara će izbrojati koliko se smokija nalepilo na lice. Grupa koja bude imala najviše smokija na licu biće pobednička - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Olja Bajrami zatim je počela da izvlači papiriće iz posude na osnuvu čega je formirano da prvu grupu čine Cobe, Toma Panić, Marija Kulić, Bane Čolak, Mirkog Gavrić i Rada Vasić. U drugoj grupi su MC Damiro, Jovica Putniković, Miljana Kulić, Nevena Arsić, Brendon i David Dragojević.

Foto: RTV Pink

U trećoj grupi našli su se Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević, Dorotea Jovanović, Miljana Arsić, Mina Vrbaški i Olja Bajrami, dok su Marijana Zonjić, Darija Stević, Lazar Jeremić, Rade Vasić, Marija Marinković i Lepi Mića bili članovi četvrte grupe.

Aleksa Savić, Savo Perović, Rebeka Popović, Bora Santana, Zlata Đurković i Suzana Perović su bili u petoj grupi, a Aleksandra Subotić, Marko Petrušević, Ramona Beganović, Marija Jovanović, Dean Stejin i Snežana Ilić su činili šestu grupu.

Foto: RTV Pink

Sedma grupa sastavljena je bila od Lune Đogani, Nikole Bokuna, Zorice Marković, Nemanje Tošića, Bojana Gaćeše i Nadežde Biljić. Osmu grupu činili su Mika Vasić, Giba Vasić, Adam Đogani, Zerina Hećo, Đuro Franeta i Nataša Moskva.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'