AKTUELNO

Pevačica smatra da od njihove ljubavi nema ništa.

Zorica Marković i Vladimir Tomović su se neposredno pred žurku upustili u ozbiljan razgovor. Naime, mladi Crnogorac je poveo priču o sinoćnoj svađi koja je izbila između njega i MC Damira zbog Stanije Dobrojević, kada je on stao u pevačicinu odbranu.

Zorica je smatrala da on nepotrebno upada u rasprave zbog Stanije i da to nije dobro po njegovu reputaciju, a onda ga upitala u kakvim odnosima su njih dvoje.

Foto: RTV Pink

Sve je super. Meni ljudi priđu i pitaju da li smo zajedno. Brate, Stanija je majstor ove igre, manipuliše muškarcima, ja polako, ja neću da budem povređen. Ona je jako inteligentna za ove devojke - pričao je Vladimir, a onda je Markovićeva otkrila kakav je ona imala odnos sa Stanijom:
Ja sam čak i bila diskvalifikovana zbog nje. Okej smo mi, nema govora, sada je sve okej. Ona je to u dogovoru sa Filipom, bacila je moje CD-ove... - pričala je Zorica dok ju je Vlada gledao bez tretaja.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Zorica se opkladila sa Vladom da će se on zaljubiti u nju, a on je priznao da se toga upravo i boji.

Bojim se da se ne zaljubim i ja sam baš slab. Bojim se da se zaljubim, još kad je ljubav neuzvraćena, onda sam baš slab.
Nemoj da me pogrešno da me razumeš. Ona je sa svakim tako nešto. Ona ima potrebu. Ona je lepa devojka, čista, sve to stoji. Izabrala je najlepšeg, najzgodnijeg, ona se malo poigrava, ali kada se usidri... Hajde da se opkladimo. Ako ti budeš u pravu, ja ti kupim najskuplji parfem, a ako sam ja ti meni. Ja mislim. Zaljubićeš se, imaćeš neku emociju. Neće se promeniti ni do poslednjeg dana. Kada padne zavesa, ti nećeš postojati. Od te priče nema ništa - rekla mu je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Evo, kladim se, ali ubeđen sam da od nas nema ništa. Dobićeš parfem, kad je bal nek je maskenbal - rekao je Vlada kroz smeh.

Pročitajte još: NE NASEDAJTE: Prevarant se predstavlja kao član produkcije Zadruge KAKO BI OPELJEŠIO LJUDE! (FOTO)

Šta je Zorica savetovala Vladu i kako je protekao njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'