AKTUELNO

Ponovo prati sve!

Druga sezona rijalitija Zadruga počela je u četvrtak, 6. septembra, a u noći kada se preko 50 zadrugara uselilo u impresivni grad, počeli su da se obaraju svi rekordi. Ne postoji osoba koja ne komentariše ono što se dešava u Beloj kući i van nje, a ni poznate ličnosti ne propuštaju da isprate sve događaje.

Foto: Pink.rs

Pevačica Katarina Živković bila je jedna od onih koja je religiozno pratila sva dešavanja u "Zadruzi 1", a sa nestrpljenjem je dočekala početak nove sezone. Za portal Pink.rs otkrila je da je ceremonija otvaranja oduševila:

Ono je bilo fenomenalno! Građevine, jezero, restorani, sve izgleda impresivno i stvarno svaka čast za sve što je Željko Mitrović napravio! Ja sam oduševljena. Mislim da će ova Zadruga zaista oboriti sve rekorde - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs

Nismo mogli a da je ne pitamo ko joj se od učesnika najviše dopada:

Još ih sve učim, ne mogu baš da stignem zbog obaveza sve da ispratim, ali trudim se. Moram odmah da kažem da jedva čekam da se porodica Vasić više aktivira. Mika, Giba, Rade, Rada, oni su meni fantastični i šašavi na pozitivan način i mislim da će napraviti haos. Njih bih volela više da vidim i jedva čekam da naprave šou. Oni su mi već favoriti - kaže Katarina.

Miljana Kulić u ovoj sezoni nije sama već je tu njena majka Marija kao podrška. Katarini se ovaj potez produkcije veoma dopao:

Ja sam još dok je trajala prva Zadruga pričala da bi Marija bila fantastičan rijaliti igrač i baš mi je drago što je ušla. Njih dve su genijalne, pritom smatram da je Miljana veoma inteligentna i da zna šta radi. Napraviće one haos - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Kako su se već pojavile simpatije između pojedinih zadrugara i mogli smo da vidimo da je Vladimir Tomović bacio oko na Lunu Đogani i Staniju Dobrojević, Katarina nam je prokomentarisala njihov odnos:

Videla sam da se tu nešto dešava, ne znam šta će biti ali svakako ću ispratiti. Ma ja jedva čekam da se neko smuva, da se desi neka ljubav, tad ćemo se obavezno čuti da vam kažem šta imam - kroz smeh je zaključila pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Katarina Živković

#Rijaliti Zadruga

'