AKTUELNO

Konkurencija je jaka.

Danas poslepodne zadrugari su dobili pismo u kojem su obavešteni da se doteraju najbolje što mogu jer će večeras u 21 čas biti održan izbor za mis i mistera ''Zadruge 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, večeras će se biti održan izbor sa mis i mistera Zadruge 2. Želimo da saznamo ko po vama zaslužuje da ponese ove titule. Svi takmičari će hodati u svečanoj odeći, ali i u kupaćem kostimu - čitao je Mića pismo, nakon čega je zadrugare obavestio ko će učestvovati, a ko biti žiri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za takmičenje su od žena izabrane: Stanija Dobrojević, Marija Jovanović, Miljana Kulić, Nevena Arsić, Olja Barjami, Zerina Hećo, Darija Stević, Nataša Moskva, Aleksandra Subotić, Mirela Barundžić, Rebeka Popovič, Nadežda Biljić, Marijana Zonjić, Marija Marinković, Mina Vrbaški, Miljana Arsić, Luna Đogani i Dorotea Jovanović.

Muškarci koji će se takmičiti za ovu laskavu titulu su: Bojan Gaćeša, MC Damiro, blizanci Mika i Giba Vasić, Adam Đogani, Aleksa Savić, Bane Čolak, Dean Stejin, Đuro Franeta, Branislav Radonić Brendon, David Dragojević, Jovica Putniković, Lazar Jeremić, Marko Petrušević, Nikola Bogdanović, Nikola Bokun, Savo Perović, Toma Panić i Vladimir Tomović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žiri će činiti Mirko Gavrić, Slobodan Batjarević, Zlata Đurković, Rada Vasić, Rade Vasić, Snezana Ilić, Suzana Perović, Marija Kulić i Nemanja Tošić.

Predsednik žirija za mis "Zadruge 2" biće Lepi Mića, a u kategoriji za predsednika žirija za mistera našla se Zorica Marković. U izboru za mis glasaju svi mušakrci, dok za mistera glasaju sve žene.

Pročitajte više: KRISTIJAN I JA SMO BILI SUPER KOMBINACIJA! Stanija se nostalgično prisetila svog bivšeg cimera, a Radin komentar će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Budite uz Televiziju Pink večeras od 21 čas kada će biti izvršen izbor za mis i mistera ''Zadruge 2''.

Kako je saopštio vesti i kako su zadrugari reagovali na to pogledajte u video-snimku ispod.

Pink.rs

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'