AKTUELNO

Lepi Mića smenjen sa funkcije!

Tokom prethodne večeri milionski auditorijum koji prati rijaliti "Zadrugu 2" je od dvoje nominovanih, Darije Stević i Stefana Ašanina, svojim glasovima odlučio da ovaj zabavni program napusti upravo Stefan i to samo nakon tri dana boravka u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bivši frizer Lune Đogani je tokom gostovanja u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ostavio pismo u kojem je imenovao novog vođu. Kada se oglasilo zvono, zadrugari su se okupili za stolom, a Lepi MIća je pročitao pismo.

Zadrugari, drago mi je što sam vas upoznao. Olja, Suzana, Zorice, Zlato, obožavam vas. Novi vođa je Olja Bajrami - pročitao je Lepi Mića Ašaninovo pismo..
Pozdravljam Stefana, hvala mu puno što me je postavio za gazdu. Ja se nadam da vas neću izneveriti i da ću ispuniti sve zadatke zajedno sa vama - rekla je Olja i dodala da već sada želi da Lepi Mića bude njena desna ruka i omiljeni zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Supruga Mirka Gavrića PROGOVORILA O NJEGOVOM UČEŠĆU U 'ZADRUZI 2': Treba da bude svoj i ne ZABORAVI DA JE MOJ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Olja Bajrami

#Zadruga 2

'