AKTUELNO

Nije mogla da izbegne ovaj razgovor.

Ogromna prašina podigla se oko sudije Snežane Ilić koja je svojim ćutanjem privukla pažnju mnogih zadrugara. Iako je Lepi Mića bio prvi koji ju je podigao samim tim što joj je dodelio etiketu ,,Ćićoline", njeno prisustvo u Beloj kući ih i dalje intrigira.

I Zlata Đurković je u par navrata pokušavala da sazna zašto je ona pristala da bude učesnica rijalitija, a nakon kraćeg razgovora uključio se i Mirko Gavrić koji je na sav glas kritikovao Ilićevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo zajedno snimali emisiju pre Zadruge i ona je sve uvredila samo što je rekla da je najobrazovanija od svih aludirajući na Vasiće. Nas ste nazvali ološima, a ostale pevaljkama. Govore da se nije snašla, ma, snašla si se ti odlično. Meni je fascinantno da žena u njenim godinama govori da nikad nije bila na selu! - rekao je Mirko.
Ja želim da idem da spavam, umorna sam - pokušavala je da izbegne ovu situaciju Snežana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je ponovo započeo konverzaciju sa njima, pa joj je vidno iznerviran sasuo sve u lice.

Ja moram da kažem nešto. Ja sam te vaskrsnuo, rekao sam da si Ćićolina. Treba da mi platiš zbog toga! Ti si jedna baba! - dodao je Lepi Mića.
Ti si dečkić - kratko mu je uzvratila Sneža.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si loš čovek, ponižavaš ljude! - zaključio je Lepi Mića.

Ova rasprava je dugo potrajala, a Gavrić je izneo mnogo činjenica zbog kojih smatra da Ilićeva nije pokazala pravo lice. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'