AKTUELNO

Sukob kom se ne vidi razrešenje u skorije vreme.

Jedan od zadrugara koji je u prvoj sezoni ''Zadruge'' uvek davao opširna viđenja situacija jeste Lepi Mića. To je bio slučaj i ovoga puta kada je sa Ognjenom neposredno pre izbacivanja razmenio nekoliko rečenica o Mirku Gavriću i odnosima koju su se već izdvojili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mića je svoje izlaganje započeo tako što je rekao da je vrlo razočaran kako se mladi u Zadruzi ponašaju.

Koliko mogu ja objašnjavam kako svi treba da se ponašaju i da moraju da budu aktivni. Ne opravdavam nikakvu ćutnju. Mali Aleksa samo ćuti a ima ga dva metra. Moraju ljudi da se bore za parče lepa. Ne mogu ja pokazivati svoju lepotu na bazenu ovako star. Oni treba da se aktiviraju. Mislim da će se svi posvađati zbog žena - rekao je Mića i nastavio:
Sve zbog Stanije. Njih pet idu na Staniju. Tu će nastati haos, ona tu sa Jerom i Vladimirom nešto muva. Ostali su pasivni i čudni. Neke stvari im nisu jasne. Ja toliko godina imam, sedim malopre šest devojaka me gledaju, umesto njih- dodao je i nastavio konverzaciju spomenući odnos Mirka Gavrića i Zorice Marković:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su smanjili tenziju. Nisu se zbližili. Sinoć je on držao govor koji je bolestan, a pre toga sa Zoricom je kao okej. Iznosio je laži. Spominje neki snimak, da ima on bi pokazao odavno. Ovde neće biti mira, zna se da je Mirko na strani nekog ko je bio protiv mene, Zorice i Saške. Krivi čovek Slobodana za sve, govorili su kako je on idealan zet i sad odjednom on ne valja i sa svima se navodno dogovarao. Kako je odjednom sad ta priča. Odjednom Sloba ne valjaa, Moraju da shvate pozar i da se izvine meni lično. ne može Mirko Gavrić da priča meni ovde bajke, on će ovo, on će ono. Zbog Mirka Gavrića je izasao Marko prvo veće, on se koristi stvarima koje su jako ružne - odgovorio je i dodao da Gavrić preuveličava svoja ovlašćenja koje ima na televizji:
On je bio zadužen za matrice, a pravi se kao da je direktor. Sinoć je prozvao svoju kuću u kojoj radi. Rekao je da je namešteno, to nije u redu - završio je ljutito Mića izrevoltiran načinom na koji je Mirko pričao sinoć

Šta je još Lepi Mića rekao Ognjenu pogledajte u snimku ispod teksta.

I. Radulović

#Mirko Gavrić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'