AKTUELNO

Neće da joj bude drugi.

Nakon razgovora sa Drvetom Mudrosti koji su Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević obavili, oni su iskoristili priliku da dok su sami međusobno razmene nekoliko stavova, a samim tim upoznaju jedno drugo bolje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vladimir je ukratko opisao situaciju u kojoj je Luna prilazila sinoć kako bi se družili i provodili vreme jer su našli zajedički jezik koji mnogi tumače na način kao da se oni dvoje simpatišu.

Devojka je stvarno dobro, ona mi je sinoc tri puta došla. Ona hoće da se družimo samo. Ja neću da pravim priču da sam ja Kazanova. Ona insistira da budemo drugovi. - rekao je Tomović nakon čega je Stanija nastavila:

Pročitajte više: PLJUNU NA TEBE, ODBACE TE! Anabela očajna, da li se njena poruka odnosila na Mirka Gavrića? (FOTO)

Ti i ja smo drugovi, on me isto pitao. Onaj ko se postavi kao drug možda preraste u nešto više. Rekla sam da si pametan i da ne verujem da ćeš raditi tako nešto. Ako bude bilo šta krenulo između tebe i Lune, imaš pun blagoslov od mene kao drugarica - rekla je Stanija nakon čega je Vladimir drsko odgovorio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne može i neće. Ja ne mogu da se zaljubim sa nekim ko spava u majici bivšeg dečka - rekao je vladimir nakon čega se Stanija osmehnula.

Šta su sve Stanija i Vladimir pričali jedno drugom pogledajte u video snimku:

I. Radulović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'