AKTUELNO

Zbog nje će uraditi sve.

U okviru večerašnjeg izbacivanja voditelj Ognjen Amidžić je iskoristio priliku da porazgovara sa novim zadrugarima kako bi saznao šta misle jedni o drugima i kako su se adaptirali na unapređenije imanja nadomak Beograda. Jedan od njih je bio David Dragojević koji je odmah rekao da je Subotićeva strastveni rijaliti igrač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David je odmah na početku rekao da je u rijaliti ušao zbog Aleksandre koja je bolji rijaliti igrač od njega.

Ona voli da učestvuje u rijalitiju u svakoj priči i da iznese svoje mišljenje o svakoj priči. Da je u temi i sve to. Ja sam tu da se spremim psihički za sve to, znam da je ovo rijaliti. Nismo došli da sedimo, već da zaradimo i da ne sedimo ovde kao kući - iskreno je rekao David i nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne, ja sam sa svima u korektnom odnosu, prijateljskom. Ona je moja devojka, žena, mi živimo u vanbračnoj zajednici. Našao sam u njoj sve što meni treba. Nema šta da tražim u drugoj devojci. Ne bih nikada pokušavao niti razmišljam o tome - pravdao se Ognjenu.
Okej su, sportisti, vole da prave u radionici, niko nije svađalica. Za mene do svih muškaraca Lepi Mića je taj koji ume da podigne ekipu, uvek kaže šta treba - rekao je David kao odgovor na pitanje ko mu je od muškog dela ukućana najzanimljiviji.

Kako je tekao razgovor između Davida i Ognjena pogledajte u video-snimku ispod.

I. Radulović

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'