AKTUELNO

Niko neće ostati imun na njih dve.

Bliznakinje Nevena i Miljana Arsić su nove učesnice rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, "Zadruge 2". Njih dve su potpuno spremne da naprave pravu pometnju u impresivnom imaginarijumu, gde će se, za vredne nagrade, boriti sa preko pedeset cimera.

One su u intervjuu za najbrži portal u Srbiji Pink.rs objasnile šta javnost može očekivati od njih dve i kako će se snaći pred milionskim auditorijumom koji će ih u stopu pratiti.

Nema razlike između nas dve, fizički, na prvi pogled smo identične ali ustvari smo totalno suprotne. Sestra (Nevena) je slobodna, a ja (Miljana) imam milion momaka napolju koji će me gledati i ne treba mi još jedan na glavi, znači ja sam oduzeta - rekla je Miljana.

Bliznakinje imaju 28 godina, po struci su diplomirani komunikolozi, kojima je želja da rade posao u struci i ističu da će zaseniti sve oprobane rijaliti igrače.

Od nas možete očekivati sve, sve što je moralno, što je iskreno, bez taktike, samo onako kako nas osećaj vodi. Nema foliranja, nema taktike, tamo ne možeš dugo da taktiziraš - navode njih dve.

Miljana nam je otkrila i da ne želi sebe da prikaže u vrelim akcijama, ali da je za ljubav uvek otvorena.

PROČITAJTE JOŠ: ON ĆE PORED MIRKA GAVRIĆA BITI NJEN PRIJATELJ U 'ZADRUZI 2'! Budući učesnik otkriva: Apsolutno podržavam Lunu, uvek ću stati u njenu odbranu! (FOTO)

Unikatne smo jer smo identične, prirodne smo i imam stav da ko god da ulazi, a ima neku rijaliti karijeru, je polovna roba, a mi smo nešto novo, neotvorena kutija. Mislim da ljude više interesuje nešto novo, neotvoreno, nego nešto polovno, već viđeno. Od nekih ljudi već znaju šta da očekuju, a nas dve smo nove - ističu zanosne bliznakinje.
Se*s pred kamerama ne, nas dve smo patrijarhalno vaspitane i imamo neke stavove, ciljeve, bavimo se ozbiljnim poslom, nismo mi rijaliti igrači, mi smo diplomirani komunikolozi koji žele da nađu posao. Ako ću preko se*sa da nađem posao, to ne dolazi u obzir. Ljubav da, ali prava ljubav, ne nameštena ljubav zbog nečega, a se*s ne dolazi u obzir, dobro, možda pod tušem ako bude frka - rekla je Arsićeva kroz smeh.

Večeras od 21 čas obazveno budite uz Pink televiziju jer se novi učesnici useljavaju u rijaliti koji će pratiti čitav region, "Zadrugu 2".

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'