AKTUELNO

Neće prezati da svima odgovori.

Atraktivna "Pinkova zvezda" koja će večeras uću u rijaliti koji preti da sruši sve rekorde gledanosti, "Zadrugu 2", Zlata Đurković, otkrila je za Pink.rs šta pubilka može očekivati od nje kada se nađe pred kamerama koji će je pratiti u stopu.

Foto: Pink.rs

Ona je odmah na početku razgovora otkrila da joj je porodica sve na svetu, a da joj najveću podršku pružaju deca.

Imam 43 godine, rodom sam iz Smedereva ali živim već 15 godina u Beogradu. Imam porodicu, decu. Radila sam serije, sa Đošom, serije koje se zovu "Savršen dan" i "Smešno ćoše kod Đoše", takođe pevam već 22 godine, to je moj osnovni posao. Imam dve nove pesme koje se zovu "Produžavam" i "Ovo je kraj" - rekla je Zlata.

Pevačica je istakla da je svesna da će se u rijalitiju sukobiti sa mnogima, ali je takođe naglasila da nikome neće odgovarati neprimereno.

Odgovaraću na agresivnost, ne agresivnošću naravno s obzirom na to da imam godina koliko imam, i gledaju me moji klinci koji su u pubertetu, bilo bi glupo da odgovaram na taj način. Probaću da se izborim sa svim aždajama koje će biti unutra, na jedan normalan način, na duhovne načine. Intelektom protiv slabosti drugih - navela je ona.

Đurkovićevu smo pitali i kako će reagovati ako neki džentlmen u "Zadruzi" bude pokušao da je osvoji i da joj se udvara.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NAPRAVILA OPROŠTAJNU ŽURKU: Luna pred ulazak u Zadrugu okupila sve koji će joj nedostajati! (FOTO)

Burno. Svako ko bude znao moju situaciju na samom ulasku, pošteno će se izblamirati u slučaju da krene na mene u tom nekom kontektsu. Zaista stojim iza toga da mi je porodica sve na svetu - završila je Zlata.

Podsetimo, najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga 2" počinje večeras, zato se udobno smestite kraj vaših malih ekrana i budite uz televiziju Pink jer vas od 21 čas očekuje spektakl o kome će pričati cela Srbija.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zlata Đurković

'