AKTUELNO

Niko nije očekivao da će se zadrugar oglasiti ovom prilikom.

Mnogi bivši zadrugari odlučili su da ponovo započnu igru u novom najluksuznijem rijaliti programu, Zadruzi 2, a kako su i sami isticali, ovoga puta će primenjivati nove taktike, jer smatraju da su dovoljno sofisticirani i spremni da pokore sve koji bi da im stanu na put.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, jedan od bivših takmičara Zaruge koji je i tada oborio sve rekorde gledanosti, Nemanja Đerić Đekson, imao je jednu važnu poruku za svoje cimere, sa kojima je odlučio da zakopa ratne sekire onog trenutka kada se vratio realnom životu, gde je punom parom nastavio da gradi svoju uspešnu karijeru.

Foto: Printscreen Instagram

Zadrugari, zaista vam želim sreću! Daleko vam Bela kuća... samo se setite svega i razmišljajte pre nego što nešto uradite ili kažete! - napisao je Đekson na svom Instagram storiju.

S obzirom na to da u Zadrugu 2 ulazi njegova bivša devojka Mina Vrbaški, kao i suparnik sa kojim je ona započela ljubavnu romansu odmah nakon raskida sa njim, Tomislav Panić, nije poznato da li se ovo na njih konkretno odnosilo ili je mislio na sve učesnike najzahtevnijeg projekta u regionu, čija sezona počinje sutra ui 21 čas na televiziji Pink.

K.R.

#Nemanja Đerić Đekson

'