AKTUELNO

Njena karijera je već na zavidnom nivou.

Kristina Kija Kockar ponela je počasnu titulu pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge". Osim toga, po završetku ovog rijaliti programa nju su sačekale mnogobrojne poslovne ponude, što je ona iskoristila na pravi način.

Kockareva je sa grupom Ministarke snimila svoju prvu pesmu "Ne vraćam se na staro", koja je za kratko vreme postala pravi hit, a zahvaljujući tome njena karijera ide uzlaznom putanjom. Ona svakodnevno puni klubove na crnogorskom primorju, a atmosfera je uvek na zavidnom nivou, o čemu svedoče i snimci koje neretko postavlja na svoj Instagram nalog.

Poslovica kaže "Dobar glas daleko se čuje", pa nije čudo što o Kockarevoj i njenom prvencu bruji ceo region, a kako je krenula da niže svoje nastupe, tek će se čuti.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ONI SU MOJ PONOS I SREĆA: Luna Đogani jednom fotkom ODUŠEVILA JAVNOST, ovim retko ko može da se pohvali! (FOTO)

Kija se odvažila pa je na storiju svog Instagram naloga objavila video koji joj je poslao jedan od fanova na kome se može videti i čuti da se njena pesma sluša i u Egiptu.

Kristini je ovo sigurno veliki podsticaj i vetar u leđa da krupnim korakom gazi dalje i nastavi svoju karijeru u pravom smeru.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'