AKTUELNO

Našao novu izabranicu?

Duško Radonjić, bivši učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruga", i dva meseca posle završetka privlači ogromnu pažnju javnosti. Broj pratilaca na njegovom Instagram nalogu raste iz časa u čas, a otkako postoji mogućnost postavljanja pitanja na ovoj društvenoj mreži, on, blago rečeno, ne može da živi od fanova.

Ali kako želi da bude ljubazan prema svakome od njih, on im nikada ne uskraćuje odgovore. Naime, jedan od pratilaca ga je upitao da li se ženi ove godine, budući da je u rijalitiju važio za jednog od najvećih šmekera, a njegov odgovor je bio sledeći:

Foto: Printscreen Instagram

Pa obećala je, samo još da se pojavi - napisao je Duško uz emotikon koji namiguje, a potom je objavio još jedan stori koji je nastavak ove priče:

Pročitajte još: MOŽE SAMO DA SE PRAVI DA ME NE ZNA! Luna poslala nedvosmislenu poruku Slobi i uzdrmala sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Evo, pojavila sam se - napisala je jedna njegova obožavateljka, a on joj je uzvratio smeškom i emotikonima koji kao da odobravaju prethodno napisano.

Pošto je Duško u prvi mah branio svojoj ćerki Andrijani Radonjić vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, ostaje nam da saznamo kako će ona reagovati na to što je njen otac našao novu kraljicu svog srca.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

'