AKTUELNO

Da li će mu oprositi?

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, bivši učesnici prve sezone rijalitija "Zadruga", važili su za jedan od najskladnijih parova ovog zabavnog programa. Međutim, usled, kako oni kažu, velikog pritiska medija, njihova veza se okončala nakon deset meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Anđelo tvrdi da je za njihov raskid kriva Teodorina mama Gordana Džehverović, tačnije, sastanak koji je ona imala sa njegovim ocem Slavišom Milašem, pevačicini roditelji tvrde da su previše dozvolili da ih mediji i fanovi progutaju svakojakim izjavama.

Iako su njih dvoje stavili tačku na svoju vezu, Instagram stori koji je objavio Ranković sa pesmom Džastina Bibera pod nazivom "Izvini" govori da mu je krivo što su stvari pošle krivim putem.

Foto: Printscreen Instagram

Prihvatiću svaki delić krivice ako to želiš, ali znaš da ne postoji niko nevin u ovoj igri za dvoje. Hoću, i onda ti kreneš i prospeš istinu. Možemo li oboje da kažemo te reči i zaboravimo ovo? Da li je prekasno sad da kažem žao mi je? Jer mi nedostaje više od samo tvog tela. Da li je prekasno sad da kažem žao mi je? Da, znam da sam te razočarao. Da li je prekasno da kažem žao mi je sad? - objavio je Anđelo ovaj deo pesme na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: KAO DA JOJ JE BIOLOŠKI OTAC: Prva učesnica ZADRUGE 2 ponosna na svog izabranika, Davidovo ponašanje prema Subotićkinoj ćerki oduševilo sve! (FOTO)

Budući da se Teodora i Anđelo ne prate na ovoj društvenoj mreži, ostaje da saznamo da li će je neko od fanova obavestiti kakvu joj je poruku maneken uputio. Pevačica je tokom boravka u "Zadruzi" pokazala da je vrlo emotivna, a hoće li pred rečima ove pesme pokleknuti i oprostiti mu, čitajte na portalu Pink.rs

D. B.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'