AKTUELNO

Potpuno rasulo na odmoru.

Naša atraktivna pevačica Katarina Kaja Ostojić svake godine odmor provodi sa svojim suprugom Džuniorom Džekom na Ibici. Ovoga puta bračnu sreću pokvarila je svađa, a Džekovo urlanje čuli su svi.

Foto: Instagram

Dok se Kaja tuširala na njen mobini telefon stigla je poruka od njenog druga iz Beograda, a kako je telefon u tom trenutku bio u Džuniorovim rukama, imao je šta da vidi - kaže Kajina prijateljica kojoj se pevačica požalila kada je došla sa odmora.

- Ljubavi, nema šta da brineš! Biće sve tako kako si zamislila kada se budemo videli - glasila je poruka zbog koje je Džek pobesneo.

On je počeo da urla i viče na pevačicu kada mu se posle nekog vremena pridružila u sobi, a njihovu galamu su mogli da čuju svi.

Kakva je ovo poruka? Sa kim me varaš? Na šta ovo liči? Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to - prepričala je Kajina drugarica ono što je njen suprug izgovorio.

Pevačica je svom suprugu objasnila da je poruku primila od svog frizera, koji je homoseksualac, te mu pokazala ranije poruke koje su razmenjivali kada su se dogovarali oko njene nove frizure.

PROČITAJTE JOŠ: KIJA NIJE ŠTEDELA LUNINU MAMU I OČUHA: Anabeli i Atijasu se svet vrti oko mene, ja sam u njihovom životu GLAVNA GLUMICA!

Džunior je uskoro shvatio da je prenaglio i da ga pevačica ne vara, pa se iskreno pokajao. Svoj komentar na celu situaciju dala je i Kaja, kojoj nije bilo nimalo prijatno što je ova njihova bračna svađa dospela do očiju javnosti.

To je samo još jedna u nizu nesuglasica koje postoje u svakom braku i koje se brzo izglade. Nije se desilo ništa strašno, neka se opuste dušebrižnici - rekla je kratko Ostojićeva.

Pink.rs

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

'