AKTUELNO

Nikada neće biti zaboravljen.

Jedan od naših najboljih glumaca, Andrija Milošević, rešio je da sebi ovih dana da malo oduška, pa svoje dane odmora provodi na ostrvu Aruba. Poznato je da Andrija često objavljuje fotografije i snimke na društvenim mrežama, a za njegove fanove oni su nepresušni izvor smeha.

Ovoga puta Andrija je sa pomenutog ostrva napravio video-snimak gde se može videti kako se tušira sa flamingosima. No, to nije sve. Ovaj video ima i svoju emotivnu stranu. Naime, on je ovom prilikom uputio specijalan pozdrav, svom kolegi i velikom prijatelju Marinku Madžagalju, koji je preminuo pre dve godine, a bio je deo čuvenog sastava "Flamingosi".

Foto: Printscreen Instagram

Dok se tuširam sa flamingosima... Flamingosi za mene imaju posebno značenje. Moram da pozdravim jednog sjajnog tipa, ja znam da me on čuje - rekao je Andrija, misleći na Marinka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NIJE OČEKIVAO DA ĆE GA OVAKO POKLOPITI! Dok je Bane komentarisao Kiju, Lunu i Slobu, Nadeždina OPASKA OSTAVILA GA JE BEZ REČI! (FOTO)

Ovaj snimak je za samo nekoliko sati odgledalo preko 100.000 Miloševićevih pratilaca, koji su ostavljali svoje komentare i pozdrave za preminulog glumca i pevača.

Ovaj video je pregledala i glumica Sloboda Mićalović, koja nikako nije ostala imuna na ono što je rekao Andrija za Madžgalja, pa mu je uzvratila sledećim komentarom " Čuje, nego šta".

Foto: Printscreen Instagram

U nastavku teksta možete pogledati kako je izgledala Andrijina poruka preminulom glumcu.

D. B.

#Andrija Milošević

#Marinko Madžgalj

#Sloboda Mićalović

'