AKTUELNO

Biće to pravi spektakl.

Pinkova zvezda i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Slobodan Radanović svojom ljubavnom romansom sa modnom blogerkom Lunom Đogani naišao je na brojne osude čitavog Balkana zbog činjenice da je načinio preljubu, jer je tada bio oženjen Kristinom Kockar.

Foto: Pink.rs

Njihov brak se po završetku ovog rijaliti programa okončao sporazumno u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Oboma je ovaj trenutak teško pao, jer su iza sebe ostavili pet godina ljubavi, ali su smogli snage pa okrenuli novi list i posvetili se karijerama.

I Kristina i Slobodan sada rade sa uživanjem svoj posao i prave nezaboravne žurke širom regiona, a postoje i spekulacije da će njih dvoje zajedno imati turneju po Americi. Kako bismo ovo proverili, stupili smo u kontakt sa Radanovićem, a on nam je dao potvrdnu informaciju.

Tačno je da se pregovara o toj američkoj turneji, ali tu se najviše pita naš menadžer, on to treba da pogodi sa njima. Ako dođe do toga, biće super. Biće to pravi spektakl za one koji su nas pratili sve vreme. I drago mi je ako dođe do toga, jer dobijam mnogo poruka iz Amerike kada ću tamo. Drago mi je ako bismo mogli da ispoštujemo i te ljude preko okeana, a koji su nas pratili sve vreme - rekao je Radanović.

Foto: E-stock

Pročitajte još: SVOJIM GLASOM I STASOM ZAPALILA PRIMORJE! Kija ponovo u punom sjaju dovela atmosferu do usijanja! (FOTO+VIDEO)

Skoro identičnu izjavu je dala i Kockareva, što detaljno možete pročitati OVDE. Da li su njih dvoje unapred sklopili ovaj dogovor ostaje da saznamo.

Poznato je da pevač neretko daje savete Kiji koji se tiču njihove sada zajedničke profesije, pa smo pevača upitali da li bi on voleo da se nađe na sceni sa svojom bivšom suprugom i da udruže svoje glasove.

Ja sam fokusiran na to da nađem dobru pesmu i da poradim na tom delu svoje karijere, a za ostalo se pita menadžer - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'