AKTUELNO

Bila je dva puta na Farmi.

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Farma" pevačica Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra, danas popodne privedena je u Crnoj Gori zbog prekoračene brzine, a sve se odigralo nakon sedamnaest časova na Cetinju.

Foto: Instagram

Kako se navodi bivša farmerka je žurila na svoj nastup koji je danas imala u Beranama i tom prilikom prešla ograničenje brzine od 80 km na sat, koliko je dozvoljeno na tom delu puta. Pevačici je zbog grube vožnje oduzeta saobraćajna dozvola.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Sandra je čak dva puta bila učesnica rijaliti programa "Farma". Prvi put 2014. godine kada je ušla kako bi promovisala svoju pesmu koju je trebalo da otpeva Ksenija Pajčin, ali je to nako tragičnog gubitka života ove pevačice uradila Sandra.

Drugi put Sandra je na "Farmu" ušla posle dve godine, odnosno 2016. Tada je bila intimna sa di-džejom Milanom Đorđevićem Crnim. Farmeri su tada imali priliku i da pogledaju njihove igrarije ispod pokrivača.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: BEZ BLAMA JOJ NOGOM DODIRIVAO INTIMNE DELOVE: Kijin Andrija uhvaćen sa novom devojkom u nezgodnoj pozi! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Sandra Valterović - Seksi Sandra

'