AKTUELNO

Milan Milošević ne prestaje da intrigira narod svojim izjavama o rijalitiju Zadruga i dešavanjima koja kamere nisu zabeležile!

Milan Milošević je u sinoćnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" izneo svoje mišljenje o porodičnim odnosima Kristine Kockar, Slobodana Radanovića i njegovih roditelja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milošević je izjavio da smatra da je najveći problem između Slobinih roditelja i Kristine, prema njegovom mišljenju, bila upravo činjenica da se on sa Kristinom preselio u Beograd. Milan navodi da je njima smetalo to što Kristina vodi glavnu reč i gura Slobodana i sebe kroz život.

Foto: Instagram

Na temu reakcije Slobinih roditelja na razvod, Milošević je bio kratak i jasan:

Da li Slobini roditelji slave kod kuće ja zaista ne znam, ali siguran sam da je njima drago što Kristina nije deo te porodice više. Oni su to i pokazali. Prisustvovao sam situaciji kada je Slobin otac za praznike ušao u Belu kuću, kada mu je Kristina pružila ruku, on je opsovao. Da ne pričam o onome što se kasnije dešavalo, kada je Kiju ispred zgrade u Šimanovcima nazao ku*veštijom. Ja smatram da je trebalo da odu što dalje od svih i stvore porodicu - izjavio je on.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milan takođe navodi da roditelji ne bi trebalo da se mešaju u porodične i bračne odnose svoje dece, i da kada ih izvedu na pravi put moraju da ih puste da žive svoj život i donose svoje odluke.

Kako je tekao ovaj razgovor i šta je Milan još imao da kaže, pogledajte u videu:

A.Đ.

#Kristina Kockar

#Razvod

#Roditelji

#Sloba Radanović

#Zadruga - Pitanja gledalaca

#Zadruga - RTV Pink

'