AKTUELNO

Prepolovio se.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović četvrtoplasirani je učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

On je u Beloj kući započeo strastvenu romansu sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani, uprkos svom bračnom statusu, a kada im se na luksuznom imanju pridružila njegova supruga Kristina Kija Kockar, situacija je postala još komplikovanija.

Radanović je još u "Zadruzi" raskinuo sa Lunom, a pre nekoliko dana razveo se i od Kije. Velike promene u životu uticale su na njegovu kilažu, te je pevač smršao 12 kilograma za samo mesec dana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Osudili su je jer su mislili da je želela da se osveti Anđelovoj porodici: Milan PROGOVORIO o susretu Gordane i Rankovićevog oca! (VIDEO)

On se svojom novom figurom pohvalio na društvenoj mreži Instagram, a deluje da je Sloba veoma zadovoljan ovom promenom, te da ne planira da stane sa mršavljenjem.

Podsetimo, Radanović je u Beloj kući "nabacio" višak kilograma, ali je obećao da će se vratiti u formu odmah po napuštanju luksuznog imanja, jer će mu to svakako značiti u nastavku njegove pevačke karijere.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'