AKTUELNO

Milan Milošević otvoreno govorio o Kiji, Slobi i Luni, kao i o svom viđenju ovog ljubavnog trougla.

U jučerašnjem izdanju emisije Narod pita gost emisije bio je novinar Milan Milošević, koji se tokom svog učešća u rijaliti programu Zadruga borio za pravdu i istinu.

Foto: RTV Pink

Milan je tokom svog učešća javno podržavao sada već pobednicu najvećeg rijaliti projekta ikada na našim prostorima, Kristinu Kiju Kockar, koja je tokom svog učešća u Zadruzi dobila podršku iz cele zemlje, a i regiona.

Tokom emisije, javila se gledateljka koja je za novinara imala jedno jednostavno pitanje.  Gospođa je Milana upitala zbog čega je javno obmanjivao narod da glasa za Kristinu, kada je trebalo da gleda svoja a ne tuđa posla i samim tim bi, prema njenom mišljenju, odneo prvo mesto u Zadruzi.

Foto: Pink.rs

Narod je izabrao nju, ja nikad nisam pozvao narod da glasa. Ja vas razumem da ste osujećeni, da ste verovatno blizak prijatelj ili fan porodice Đogani. Svako ko je gledao zna da ja nemam ništa protiv Lune. Ja razumem da je neko nečiji fan, ja to poštujem, i ja sam bio nečiji izbor. Najveći krivac za celu ovu situaciju je Slobodan Radanović, i da nije bilo mene on bi do kraja varao celu naciju. Sloba je izgledao kao da ne bi ni mrava zgazio, a zgazio je najveće žensko dostojanstvo. Mnogi učesnici rijalitija su promenili mišljenje o Luninoj i Slobinoj vezi nakon Kristininog ulaska, a ja o Luni nijednog momenta nisam promenio mišljenje. Ona je mlada osoba puna života - izjavio je on.

Milan je takođe naveo da je tokom rijalitija podržavao prave vrednosti u koje i sam veruje, a ne osobe.

Kako je ovaj razgovor izgledao, a i kako se završio, možete pogledati u videu ispod:

A.Đ.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zadruga - Pitanja gledalaca

#Zadruga - RTV Pink

'