AKTUELNO

Isplivao prljav veš.

Prethodne noći nastao je pravi skandal uživo u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada je voditelj, Darko Tanasijević, kao reakciju na tekst portala Pink.rs, pročitao objavu manekena Anđela Rankovića o njegovom raskidu sa Teodorom Džehverović, nakon čega se umešala i Gordana Džehverović.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: RTV Pink

Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Ranković na Instagramu.

Foto: Instagram

Goca je odmah poslala poruku Darku, koju je on pročitao u emisiji - "To je karakteristika Teodore... Sama i svoja, sa puno emocija i zna da voli od rođenja. Kaži mu da laže, ali ako me tera, progovoriću koji je pravi razlog. Ali ako hoće da opere savest i svoju porodicu, ja ću prihvatiti i ovu laž".

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Anđelo i Teodora su važili za savršen par u Beloj kući, ali su po napuštanju Zadruge brzo raskinuli. Iako su naveli da je razlog rastanka pritisak javnosti, izgleda da je istina potpuno drugačija.

Goca se sastala sa Rankovićevim ocem, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao, i tom prilikom želela da utvrdi da li bar on prihvata njenu ćerku, s obzirom na to da Anđelovi majka i ujak ne žele da čuju za Džehveroviće.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELU PREKIPELO PA OTKRIO: Krivac za raskid moje i Teodorine veze je NJENA MAJKA Gordana! (FOTO)

Anđelovi roditelji su već godinama razvedeni, a on nije u dobrim odnosima sa ocem. Baš iz tog razloga Gocin potez ga je izrevoltirao, pa je nju optužio za raskid svoje veze.

Mama Džehva se oglasila ovim povodom za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, i otkrila da to što Ranković govori nije istina.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Lepo je što ste me zvali, ali za sada ne želim da dajem izjave. Malo ćemo da sačekamo da vidimo koji ćemo sledeći potez da napravimo. Dečko je olakšao dušu na taj način. Polako, smireno, ne može sve to tako na prečac. Ishiteno je doneo odluku, ja znam istinu pravu ali nema veze, polako. Neka je živ i zdrav svojoj majci i svojim roditeljima - rekla je Goca.

Da li će se ova zamršena situacija uskoro rešiti i šta će Teodora reći na sve ovo ostaje da saznamo, a kako je sve izgledalo u sinoćnoj emisiji pogledaje u nastavku.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'