AKTUELNO

Krivi mama Džehvu za pucanje njihove romanse.

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović važili su za jedan od najskladnijih parova koji su ljubav započeli u "Zadruzi", rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Ipak, ova romansa nije potrajala i njih dvoje su pre nekoliko dana rešli da svako krene svojim putem. Iako su mnogo puta isticali da je razlog rastanka pritisak javnosti, koji je bio preveliki po napuštanju Bele kuće, izgleda da ipak nije tako.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je sinoć objavio poruku na svom Instagram profilu gde navodi da je jedini razlog zbog kog Teodora i on nisu opstali njena majka Gordana Džehverović.

Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Ranković.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOVE IZJAVE NEMAJU BLAGE VEZE SA MOZGOM: Milan smatra da Andriji prija popularnost, iako Lazović govori drugačije! (VIDEO)

Podsetimo, Anđelo nije u dobrim odnosima sa svojim biološkim ocem, a uprkos tome Goca se sastala sa njim i to bez Rankovićevog znanja.

Portal Pink.rs prvi je o ovome pisao, a mama Džehva je otišla kod Anđelovog oca kako bi saznala da li on podržava vezu njegovog sina i njene ćerke, s obzirom na to da Rankovićevi ujak i majka nisu želeli da čuju za Teodoru.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'