AKTUELNO

Pesma koja opisuje njenu ljubavnu situaciju.

Kristina Kija Kockar večeras je imala još jedan u nizu svojih nastupa na crnogorskom primorju i tom prilikom ponovo napravila odličnu atmosferu koju će publika dugo pamtiti.

Foto: Printscreen Instagram

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Kristina Kija Kockar je u jedno trenutku pevala pesmu Dina Merlina - Kad čovek voli ženu. Tekst ove pesme odlično opisuje njenu ljubavnu situaciju, a publika je bila u transu dok je Kockareva pevala.

Foto: Instagram

"Kad čovek voli ženu na sve je spreman osim da joj kaže", deo je teksta ove pesme. Podsetimo, Kija se nedavno razvela od Slobodana Radanovića koji ju je u Beloj kući prevario sa Lunom Đogani.

Foto: Instagram

U emisiji "Zadruga, narod pita" Milan Milošević komentarisao je ovu situaciju sa Kijinog nastupa, s obzirom na to da je Kristina u toku emisije Milanu poslala ovaj snimak.

Foto: RTV Pink

Gori sve! Ona peva pesmu od Merlina. Tužan tekst ima. Kad čovek voli ženu. Ta pesma je njoj legla zbog svega što se njoj desilo i dešava i namerno je to uvežbala sa svojim bendom i izvodi. Ona mi je to poslala, čisto da znamo da je u toku oko svega što pričamo - rekao je Milan.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: BILI SU NA KORAK DO POMIRENJA: Milan Milošević smatra da Kija i Sloba mogu da prevaziđu probleme, a evo i kako! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'