AKTUELNO

Videli se u Budvi.

O Andriji Lazoviću, bivšem dečku Kristine Kije Kockar, bilo je reči u jednom trenutku tokom emisije "Zadruga, narod pita" u kojoj je gost voditelja Darka Tanasijevića bio novinar i bivši stanovnik Bele kuće Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Mislim da je Andrija dobio odličan marketing. Čovek je u medijima. Mislim da sam produžava neke priče. Njemu se dopala ta popularnost, ta pažnja medija, pogotovu sada ovo leto. Sam govori da mu marketing nije potreban i da ne želi da bude javna ličnost, ali to nema veze sa tim - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku svog izlaganja Milan Milošević istakao je i da se nedavno video sa Andrijom kada je boravio u Budvi.

Ja sam video Andriju sada kada sam bio u Budvi, sedeo sam u restoranu. Mislim da njegove izjave sada nemaju blage veze sa mozgom. On ovo sve radi da bi produžio priču i bio u toj priči koja ne jenjava - dodao je Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija u emisiji "Zadruga, narod pita".

PROČITAJTE: KIJA JE TEŠKO PODNELA RAZVOD, BILO JOJ JE JAKO LOŠE: Milan izneo šta mu je Kristina rekla nakon što se razvela od Slobe! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrija Lazović

#Milan Milošević

'