AKTUELNO

I Goca svakodnevno proživljava traume brinući za sigurnost svoje ćerke i cele porodice.

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu koju su započeli u najgledanijem rijaliti programu u regionu "Zadruga". Razlog za ovakvu odluku je, kako su više puta istakli, preveliki pritisak javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

U razgovoru za portal Pink.rs Teodora Džehverović je otkrila više detalja kada je krah njene ljubavne veze sa manekenom u pitanju, dotakla se i njegove i njene porodice, ali i ispričala kakve poruke dobija poslednjih dana.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: I PRE 15 GODINA BILA JE ISTA: Goca Džehverović objavila svoju staru fotografiju, razlika je samo U JEDNOM DETALJU!

Foto: Pink.rs

Stvarno hoću da stavim tačku na neke stvari. Ne planiram da se pomirimo i neću više pričom da me vezuju. Neću da jedina poenta mog života bude da li će Rankovići da me prihvate ili neće. Niti njemu treba stres, niti meni. Veliki je to stres i za njega, i za njegove, i za mene i za moje. Ti ne znaš, ovo je užas jedan, antifanovi koji prete mojoj porodici. To je užas! - priča Teodora i dodaje:

Foto: RTV Pink

Što meni i njemu to treba? Pa nismo zaslužili, tako da je najbolje u ovom trenutku ovako. Teško je, ali izguraćemo, j*bi ga! Pritisak je i stres. Ja slušam danas moje, ono je j*bote katastrofa. Takve poruke... Mama, žena istraumirana - rekla je Teodora Džehverović za Pink.rs

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: ODUŽILA JOJ SE NA PRAVI NAČIN: Oduševićete se kada vidite šta je Kija priredila mami Nadici! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'