AKTUELNO

Već od sutra oboje mogu biti slobodni ljudi!

Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, sutra se sastaju na sudu u Zrenjaninu povodom sporazumnog predloga o okončanju bračne zajednice koji su predali.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Kija je papire za razvod potpisala odmah po napuštanju "Zadruge", dok je Sloba to učinio tek nedavno, nakon čega je sve predato u sudsku proceduru.

Oni će se sutra sastati ovim povodom, a njihov zajednički advokat Vićentije Darijević, koji neće izaći sa njima na sud, se oglasio za Pink.rs.

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs

Nisam u Srbiji, na odmoru sam, pa su to na neki nacin opravdane okolnosti... S obzirom na to da je razvod braka pokrenut sporazumnim predlogom, ova faza postupka će se održati bez prisustva advokata. Dakle, pred sudijom će pristupiti samo Kristina i Slobodan, koji će tom prilikom izraziti svoji slobodnu volju, da li žele da se razvedu. Ukoliko oni ostanu pri toj odluci koju su već izrazili u ranije predatom sporazumnom predlogu, sud će tada doneti presudu kojom će razvesti brak - rekao je advokat.

On je naglasio i da bi već od sutra Kija i Radanović mogli da postanu slobodni ljudi, ako niko od njih ne bude želeo drugačije.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: GEOGRAFIJA JOJ NIJE JAČA STRANA! Luna napravila PEH zbog kog joj se SVI SMEJU, pa brzinom svetlosti uklonila dokaz! (FOTO)

Presuda bi postala pravosnažna istog dana, ukoliko bi se oni odmah odrekli prava na žalbu, što se uobičajno u praksi, u ovakvim slučajevima i dešava - završio je Vićentije.

Da li će se Slobodan i Kristina zaista i razvesti sutra, ili će ipak, kada se pogledaju oči u oči, odlučiti da daju još jednu šansu svom braku, saznaćemo vrlo brzo.

D.T./R.L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'